Zminimalizuj ryzyko wystąpienia nieplanowanych przestojów produkcji spowodowanych awarią posadzki!

Podziel się:
Wybór odpowiedniej posadzki przemysłowej do zakładów spożywczych pozwala z jednej strony na bezawaryjną pracę zakładu przez długie lata, a z drugiej strony zapewnia bezpieczeństwo pracy i zachowanie najwyższych standardów higieny produkcji.

Fot. BASF Polska  




























 






Niebagatelne znaczenie dla osób pracujących w zakładzie, jak i zewnętrznych kontrolerów ma długotrwała odporność na odbarwienia i plamy, co pozwala utrzymać wysoką estetykę posadzki przez lata.

Zarejestruj się w naszym webinarium i dowiedz w jaki sposób podnieść trwałość posadzki oraz
bezpieczeństwo i ekonomikę produkcji! Szkolenie zostanie przeprowadzone w formie prezentacji multimedialnej z możliwością zadawania pytań w formie czatu.

Piatek 22.05 godzina 10:00


REKLAMA:

REKLAMA:
REKLAMA:
Źródło: BASF Polska
#wiadomości #ściany #posadzka #szkolenia #basf #SZKOLENIA on-line

Więcej tematów: